De openingstijden van
onze werkplaats zijn:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 – 17:00 uur

MET VRIENDELIJKE GROET,

BAS, ARJAN, JOHN EN JOEY.

Wij helpen je weer snel op weg!

In onze ruime en moderne werkplaats onderhouden en repareren wij uw scooter of bromfiets. Dat zijn niet alleen de standaard onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, ook kunt u bij ons terecht voor schadetaxatie, schadereparatie en revisie van cilinders, krukassen of hele motorblokken. Regelmatig onderhoud en controle is belangrijk voor uw veiligheid en rijcomfort! Onze vakkundige medewerkers zijn getraind om kleine beginnende gebreken aan uw scooter op te merken en geven u een passend onderhoudsadvies. Dit voorkomt dure reparaties achteraf!

Onze werkplaats beschikt over alle specifieke gereedschappen en diagnoseapparatuur van de merken waarvan we dealer zijn. Maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw motorscooter of Piaggio MP3, Vespa elettrica en Vespa kunt u bij ons terecht.

Tevens zijn wij dealer van de volgende merken: Vespa/piaggio, Vespa Premium, Vespa Elettrica, Sym, Kymco, Niu, Yamaha, AGM, Peugeot

Soms kunt u wachten op de reparatie of het onderhoud, zoals op de eerste servicebeurt na aanschaf van een nieuw voertuig, de 500 km beurt. Hier dient u wel een afspraak voor te maken.

Wij zijn er ons van bewust dat u afhankelijk kan zijn van u scooter. Daarom proberen wij de reparatie vaak dezelfde of de volgende dag klaar te hebben. Om dit mogelijk te maken vragen wij wel om een afspraak te maken zodat wij dit goed kunnen plannen.  

Er zijn scooters en fietsen beschikbaar om u vervoer terug naar huis realiseren. Mocht u hier gebruik van maken dient u dit wel vooraf bij ons bekend te maken.

 

Leenservice

Wanneer het onderhoud of de reparatie langer duurt kunt u gebruik maken van één van onze leenmogelijkheden U heeft keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

• Leenfiets, gratis voor u beschikbaar.

• Leenscooter*, beschikbaar voor € 10,00 per dag.

*Eigen risico bij schade is € 250,- inclusief BTW.

Als u gebruik wilt maken van één van de leenmogelijkheden, geeft u dit dan bij het maken van de afspraak aan. Dan zorgen wij ervoor dat uw leenfiets- of scooter voor u klaar staat!

Haal En Breng.jpg 01

Haalservice

Indien het niet mogelijk is om u scooter te brengen kunnen wij deze ophalen. Hier vragen wij een geringe vergoeding voor. Voor meer informatie kunt u bellen met de winkel en wij staan u graag te woord.

In onze werkplaats werken wij op afspraak. Zo kunnen wij de korte wachttijden beter in de hand houden.
Voor het maken van een afspraak volgt u de button; op afspraak.
U ontvangt dan een afspraakbevestiging per e-mail. Ook kunt u ons bellen op telefoonnummer T. 0252 – 51 66 93.

Schadereparatie/taxatie

Bij ons kunt u terecht voor alle taxatie en reparatie van schade aan uw scooter. Indien u alleen een geschat schade bedrag nodig heeft kunt u ten alle tijden langs rijden bij ons. Wanneer u een uitgewerkte schade taxatie nodig heeft moet de scooter even bij ons blijven staan.

Met u goedkeuring gaan wij direct aan de slag zodat u scooter snel weer klaar is.